Online Marketing

Jouw strategie voor een goede online zichtbaarheid

Sociale media

TalentWolf  kan jouw sociale media een boost geven.

Samen met ons kan je bepalen hoe je je sociale media kan beheren en vooral wat je er wil posten om jouw bedrijf in de kijker te zetten en leads te creëren.

TalentWolf  kan jou gidsen in dit beheer door samen te brainstormen over hoe je dit het best aanpakt.

Zie je dat allemaal even niet zitten? Of laat je het liever aan iemand anders over? Dan kan je je  sociale media uitbesteden  .
TalentWolf  kan het beheer van jou overnemen door op regelmatige tijdstippen posts te creëren en te publiceren.
Zo heb je daar geen zorgen meer over en heb je meer tijd voor je eigen core business.

Content

Content is een breed begrip en wordt gebruikt binnen meerdere toepassingsgebieden van online marketing.
Concreet omvat dit webcopywriting, eventueel aangevuld met beeld.

Het spreekt voor zich dat je goede inhoud moet creëren gericht op het bepaalde medium waar je je bedijf zichtbaar wil maken, maar eerst en vooral gericht op jouw doelgroep.

Sociale media content heeft een heel andere inhoud en vorm dan die voor je website. Een stevige basis is hier aan de orde.

TalentWolf  kan teksten en beeldmateriaal voor jouw bedrijf samenstellen, specifiek voor wat jij in gedachten hebt om te publiceren. Of het nu de socials zijn of je website... voor alles is een oplossing aan de hand van een correcte inhoud waarmee je je doelgroep kan bereiken.

Wanneer je  webcopywriting  wenst, maakt  TalentWolf  uiteraard SEO-proof versie. Hierover kan je meer lezen in het blok van SEO.

SEO optimalisatie

Search Engine Optimization. Oftewel  zoekmachine optimalisatie  .

TalentWolf  kan de SEO optimalisatie voor jouw website updaten en beheren zodat jouw bedrijf goed gevonden wordt in Google.

Het complexe proces achter de zoekmachines maakt het niet vanzelfsprekend om jouw website in het oog te laten springen en hoog te scoren in de zoekresultaten.

Een goede SEO is noodzakelijk voor een goede vindbaarheid en score in Google. Hoe je dat doet, kom je bij  TalentWolf  te weten.

Een sterke  zoekwoorden analyse  is hierbij de eerste stap. Op basis daarvan pas je je website aan waar nodig, zowel qua inhoud, beeldmateriaal als technische kantjes op de achtergrond.
Niet eventjes snel gedaan dus...

Dit proces kan  TalentWolf  van jou overnemen en jou ontzorgen van de algoritmes die schuilen achter de zoekmachines.

Website

Heb je nog geen website en wil je er graag een laten maken voor jouw bedrijf?  TalentWolf  helpt jou hier graag mee!

In samenspraak leggen we vast wat je wil en wij creëren jouw website volgens jouw noden en wensen.

Heb je reeds een website, maar het beheer ervan neemt teveel van jouw tijd in beslag? Ook hier kan TalentWolf die zorg van jou overnemen.

In beide gevallen is de link met de eerder genoemde content en SEO er vanzelfsprekend!

Dit aanbod is een specifiek gegeven. Hoe we hier mee aan de slag gaan leggen we je graag uit tijdens een kennismakingsgesprek.